Kurssikalenteri

Kurssiaikataulut 2020

 

Kurssisisällöt:

Hypopressive- tekniikan tutustumiskurssilla opit lajin perusperiaatteet sekä harjoituksia, joiden avulla voit jatkaa treenamista myös kotona kurssin jälkeen. Kurssi sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua. Pidemmillä kursseilla (6-8 krt) opit koko Level1-harjoitussarjan. Harjoituskerrat sisältävät aina alkulämmittelyn hengitys- ja mobilisointiharjoituksineen, 20-30 minuutin pituisen Hypopressive-harjoitussarjan sekä loppurentoutuksen. 

Harjoitustunnit on suunnattu aiemmin peruskurssin käyneille. Tunti sisältää alkulämmittelyn hengitys- ja mobilisointiharjoituksineen, 20-30 minuutin pituisen Hypopressive- harjoitussarjan sekä loppurentoutuksen. 

Level2-kurssi on suunnattu tutustumiskurssin käyneille. Olisi hyvä jos koko Level1-harjoitussarja on sinulle jo tuttu. Level 2 -harjoitukset tuovat vaihtelua ja lisähaastetta Hypopressive-treeniisi. Pohjana kaikille harjoituksille toimivat 1-tason harjoitusasennot. Näihin staattisiin perusasentoihin lisätään nyt mukaan liikettä ja dynamiikkaa. 2-tasolla mukaan tulee myös rintakehää ja hartiaseutua avaavia sekä rankaa ojentavia lämmittelyharjoitteita. Jokainen harjoituskerta sisältää lämmittelyn hengitys- ja mobilisointiharjoituksineen, Level2 -harjoitussarjaan tutustumista sekä loppuun ohjatun harjoitussarjajatkumon. 

Wall Series- Workshopissa käytämme seinää apuna Hypopressive-harjoituksissa! Tilanteesta riippuen seinä tuo harjoituksiin helpotusta tai lisähaastetta. Kurssi sopiikin sekä vasta hiljattain Hypopressiven perusteisiin tutustuneille että pidempään treenanneille. Tunti sisältää hengitys- ja lämmittelyharjoituksia, Wall Series-harjoituksiin tutustumista sekä loppuun ohjatun harjoitussarjajatkumon seinän kanssa suoritettuna.

Yksityistunnit ovat ihanteellisin tapa tutustua Hypopressive-tekniikkaan tai hioa ja syventää omaa harjoittelua. Tunnit räätälöiden sinun tarpeidesi mukaan. Myös Skypen välityksellä tapahtuvat online-tunnit ovat mahdollisia.

Hypopressive- yksityistuntien hinnat:

1 krt: 65 €

4 krt: 220 € (voimassa 1 kk)

Skype- yksityistunnit:

1 krt: 50 €

4 krt: 185€ (voimassa 1 kk)

 

Kurssikalenteri:

 

Tällä hetkellä ei sovittuja kursseja.

Tiedustelut tulevista kursseista ja yksityistunneista: hypopressive.finland@gmail.com